Vacature – Projectleider RANOX Limburg

Voor onze vestiging in Limburg zijn we op zoek naar een projectleider. Werk jij klant- en resultaatgericht, heb je een hart voor natuur en ecologie  en heb je ervaring in het aansturen van een team? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als projectadviseur voor RANOX werk je aan de werving en uitvoer van natuurprojecten. Daarbij staat het behalen van ecologisch resultaat centraal. Door jouw scherpe blik en ecologische kennis zorg je er voor dat bijvoorbeeld mitigerende maatregelen of natuurherstelmaatregelen uitgevoerd worden maximale ecologische winst. Hierbij heb je aandacht voor kwaliteit, milieu, veiligheid, doorlooptijd, projectbudget, en dit alles naar volledige tevredenheid van de opdrachtgever.

Wat breng jij mee?

Je hebt een relevante HBO diploma of MBO+ diploma zoals Bos- en Natuurbeheer bij het CitaVerde, Helicon of Van Hall Larenstein. Ervaring in de aannemerij of bij een groenaannemer is een pré. Je hebt aantoonbare ervaring met het leiding geven aan kleine teams. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Wat staat daar tegenover?

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een groene en dynamische werkomgeving bij een toonaangevende natuuraannemer.
  • Startdatum: per direct.
  • Je wordt onderdeel van een landelijk netwerk van ecologen en projectleiders van de andere vestigingen. Daarmee wissel je kennis en ervaring uit en worden gezamenlijk cursussen gevolgd.
  • Dienstverband: een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je dagelijkse werk doe je vanuit Jonkers Hoveniers, onze RANOX vestiging in Limburg. Hier sta je ook onder contract. Jonkers Hoveniers heeft twee RANOX vestigingen, een in Venlo en een in Voerendaal.

Zo kom je met ons in contact:

Kom jij met ons de mooiste natuurprojecten maken vanuit Limburg? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature Projectleider RANOX Limburg. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers via 077 – 7113 705 of j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.