Maak kennis met Koen Beumers: projectleider RANOX natuuraannemer Limburg

Maak kennis met Koen Beumers, sinds kort projectleider bij RANOX natuuraannemer Limburg (onderdeel van Jonkers hoveniers Venlo). Koen studeerde in 2020 af aan de opleiding Bos- en Natuurbeheer en kwam via een vacaturesite uit bij de openstaande functie van projectleider bij RANOX. Hij wist meteen: dit is iets voor mij!

Het werk van Koen is heel divers: van opdrachten acquireren tot het voorbereiden van de uitvoering, maar ook begeleidt hij de uitvoering en heeft hij contact met de klant. “Van begin tot eind ben ik betrokken bij een project. De ene dag sta ik met mijn voeten in de blubber, de andere dag zit ik warm binnen. De afwisseling in werkzaamheden vind ik erg leuk.”

Bij RANOX natuuraannemer staat het behoud en het verbeteren van de natuur centraal. Hier wil Koen zich graag voor inzetten: “Ik geloof dat groen heel belangrijk is voor een leefbare toekomst. Mijn ambitie is om de natuur een handje te helpen en stappen vooruit te maken. Ik hoop dit de komende jaren met RANOX te kunnen bereiken en ik vind het geweldig dat ik daar onderdeel van mag zijn.”

Meer weten over Koen?

Bekijk de video.