Specialisme

Door werkzaamheden veel uit te voeren leer je deze tot in de puntjes te beheersen. Voor een brede set aan werkzaamheden geldt dat we deze in de uitvoer hebben geperfectioneerd voor een optimaal ecologisch resultaat. In deze werkzaamheden zijn we echte specialisten geworden. We voeren de werkzaamheden uit volgens een gestandaardiseerd protocol waarmee de kwaliteit gewaarborgd wordt. 

Fauna- en Amfibieënschermen plaatsen

Bij werkzaamheden kan het noodzakelijk zijn om een faunascherm of amfibieënschermen ter voorkoming van nadelige effecten op beschermde soorten. RANOX kan adviseren in waar de schermen het effectiefst zijn en de plaatsing voor u verzorgen.  We maken daarbij gebruik van hoogwaardige materialen zodat het scherm duurzaam gebruikt kan worden.

Bouw en plaatsing van vleermuiskasten

Een belangrijk onderdeel van ons werk is de bouw en plaatsing van vleermuiskasten. Het ophangen van vleermuiskasten is een veelgebruikte mitigerende maatregel. Echter is het wel essentieel dat alles klopt om de vleermuizen een kast ook daadwerkelijk ‘thuis’ te laten noemen. RANOX Natuuraannemer heeft ruime ervaring in de bouw en plaatsing van vleermuiskasten in allerlei soorten en maten.

Aanleg van nestwanden of broedoevers

Kunstmatige nestwanden of broedoevers inpassen in het landschap? Dan zit u bij ons goed! Soorten als de oeverzwaluw of de ijsvogel zijn vogelsoorten die in oeverwanden broeden. Om geschikte broedplaatsen te realiseren voor deze soorten denkt RANOX met u mee voor een geschikte locatie en voeren we ook de realisatie uit.

Bouw en plaatsing nestkasten voor broedvogels

RANOX Natuuraannemer heeft ruime ervaring met zowel de bouw als de plaatsing van nestkasten voor broedvogels. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere gierzwaluwkasten, mussenkasten- en tillen, kunstnesten voor roofvogels steenuilenkasten en meer.

Wat kunnen wij voor uw natuurproject doen?

Staat de oplossing voor uw natuurvraagstuk er niet tussen of bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Onze projectleiders denken graag met u mee bij uw natuurproject!