Wat wij doen

RANOX natuuraannemer werkt voor natuur

Wij maken natuurprojecten waarbij we ecologische meerwaarde realiseren. Dit doen we door onze ecologische kennis toe te passen en dit te combineren met de kunde en ervaring uit de aannemerij. Ons werk delen we in in drie categorieƫn: Specialisme, Maatwerk en Innovatie.

Specialisme

Door werkzaamheden veel uit te voeren leer je ze tot in de puntjes te beheersen. Voor een brede set aan werkzaamheden geldt dat we deze in de uitvoer hebben geperfectioneerd voor een optimaal ecologisch resultaat. In deze werkzaamheden zijn we echte specialisten geworden. We voeren de werkzaamheden uit volgens een gestandaardiseerd protocol waarmee de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Maatwerk

Om ecologisch resultaat te behalen moeten de randvoorwaarden bij een project kloppen. Vaak geldt dat wat in de ene situatie werkt, in de andere situatie juist een andere aanpak vraagt. Om natuurmaatregelen, mitigerende maatregelen en natuurbeheer te laten slagen leveren we maatwerk. De ingrepen of maatregelen zijn afgestemd op de lokale omstandigheden om zo een optimaal ecologisch resultaat te halen.

Innovatie

Voor niet alle vraagstukken is de oplossing pasklaar. Bijvoorbeeld omdat er meerdere oplossingen mogelijk zijn of de oplossing simpelweg nog niet bestaat. Wij pakken deze uitdagingen graag voor u aan. Zo werken we bijvoorbeeld aan praktijkproeven voor exotenbestrijding en de natuurlijke beheersing van eikenprocessierupsen.