Over Ranox

RANOX natuuraannemer werkt voor natuur

RANOX natuuraannemer is in 2013 opgericht door ecologen Benjamin Backx en Johannes Regelink. Als ecoloog gaven ze ecologische adviezen waarbij vervolgens in de uitvoering allerlei essentiële details vaak te wensen overlieten. Juist die details zijn van essentieel belang om het doel van de werkzaamheden te bereiken. Met RANOX natuuraannemer hebben ze een bedrijf opgericht dat ervoor zorgt dat ook de details die bepalend zijn voor het ecologisch functioneren goed worden uitgevoerd.

Inmiddels hebben wij hebben we vestigingen door heel Nederland. Vanuit deze vestigingen worden projecten uitgevoerd. Het team van projectleiders zorgt ervoor dat ideeën van opdrachtgevers omgezet worden in concrete projecten. Ze zorgen voor de calculatie, projectvoorbereiding en communicatie met de omgeving. De regionale teams van natuurbeheerders zorgen voor de juiste uitvoering van onze projecten.

De vijf kernwaarden van RANOX natuuraannemer

In onze projecten werken wij altijd volgens onze vijf kernwaarden. Door deze aan te houden kunnen wij het maximale betekenen voor uw project. Onze vijf kernwaarden zijn:

  1. We realiseren van ecologisch resultaat
  2. We kiezen de beste manier van uitvoeren
  3. We werken samen met de opdrachtgever
  4. De projectleiding is in handen van ecologen
  5. We hebben natuurbeheerders met ecologische kennis in uitvoering

Certificeringen

RANOX natuuraannemer partners zijn VCA ** en ISO  9001 gecertificeerd.