Certificeringen

RANOX natuuraannemer beschikt over een aantal certificeringen zoals de ErBo en VCA** certificering en zijn wij een erkend leerbedrijf. Daarnaast beschikken onze medewerkers over een certificaat Hulpverlening Geïsoleerde arbeid (HGA).

ErBo gecertificeerd

ERBO-logo
RANOX natuuraannemer is gecertificeerd bosaannemer volgens de Erkenningsregeling Bosaannemers (ErBo).

De ErBo is specifiek voor Nederlandse bosbouwaannemers ontwikkeld. De ErBo regeling staat voor kwaliteit van het aannemersbedrijf, zowel op sociaal, maatschappelijk als professioneel gebied. RANOX natuuraannemer toont middels de ErBo certificering aan dat u als opdrachtgever te maken heeft met een natuuraannemer die kwaliteit levert op het gebied van oogsten en verwerken van rondhout. Daarnaast laat deze certificering zien dat we ons houden aan de voorwaarden en verplichtingen die verbonden zijn aan de certificering op het gebied van scholing, arbeidsvoorwaarden en kwaliteit.

We zijn aangesloten bij de Stichting Kwaliteit Bos-, Natuur- en Landschapswerk (SKBNL) waar de actuele lijst van ErBo aannemers is geregistreerd.

SBB Erkend Leerbedrijf

sbb-beeldmerk-fc
RANOX natuuraannemer is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Wij bieden stageplaatsen aan voor MBO leerlingen (niveau 3 & 4) Bos & Natuurbeheer of aanverwante opleidingen.

 

VCA** gecertificeerd

RANOX natuuraannemer is VCA** gecertificeerd. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vanwege de fysieke aard van ons werk en het werken met zware machines heeft RANOX  een VCA** certificaat.