Over RANOX natuuraannemer

RANOX natuuraannemer is in 2013 opgericht door ecologen Benjamin Backx en Johannes Regelink. Als ecoloog gaven ze ecologische adviezen waarbij vervolgens in de uitvoering allerlei essentiële details vaak te wensen overlieten. Juist die details zijn van essentieel belang om het doel van de werkzaamheden te bereiken. Met RANOX natuuraannemer hebben ze een bedrijf opgericht dat ervoor zorgt dat ook de details die bepalend zijn voor het ecologisch functioneren goed worden uitgevoerd.

Inmiddels hebben wij hebben we 11 vestigingen door heel Nederland. Vanuit deze vestigingen worden projecten in heel Nederland uitgevoerd. Het team van projectleiders zorgt ervoor dat ideeën van opdrachtgevers omgezet worden in concrete projecten. Ze zorgen voor de calculatie, projectvoorbereiding en communicatie met de omgeving. De regionale teams van natuurbeheerders zorgen voor de juiste uitvoering van onze projecten.

In projecten zijn wij het liefst hoofdaannemer. Als hoofdaannemer zorgen wij ervoor dat ieder project zodanig uitvoert wordt dat het voor de natuur de meeste meerwaarde oplevert. Wij hebben vanuit onze vestigingen de beschikking over hoogwerkers, kranen (van 1 tot 18 ton), trekkers, choppermachines en zelfs een wetlandtrack. Wij werken samen met vaste leveranciers als het gaat om de inkoop van palen, rasters, hekken en autochtoon plantmateriaal. Een goede en vaste samenwerking met deze leveranciers zorgt voor flexibiliteit en betrouwbaarheid.

RANOX natuuraannemer is gecertificeerd als Erkend Bosaannemer (ERBO), Erkend Leerbedrijf en VCA gecertificeerd.